Hier vindt u ons aanbod in tilliften, u kunt bij ons een tillift kopen maar ook huren. Daarnaast bieden wij voor de liften ook onderhoud aan, Zo kunnen wij uw lift keuren en garanderen dat hij werkt zoals hij zou moeten of repareren waar nodig. Alle tilliften worden gekeurd volgens de norm (NEN 7506)

Wij hebben verschillende soorten tilliften zo is de ene tillift passief en is de andere tillift actief. We hebben zelfs plafondliften en badliften in ons assortiment. De merken en modellen die wij hier hebben zijn onder de zorgverleners en in de thuiszorg bekend. Zo staan hier: Diana tilliften, wendy’s, sara 3000’s, Arjo en nog veel meer! Daarnaast hebben we van de meeste tilliften meerdere modellen voorradig waardoor u ook als verpleeghuis of zorginstelling bij ons aan het juiste adres bent.

Een actieve tillift maakt het mogelijk om mensen over te brengen die in staat zijn hun eigen gewicht te dragen, maar extra hulp nodig hebben met opstaan. Actieve liften worden gebruikt door mensen met voldoende rompbalans. Bij een actieve lift gebruikt u een actieve tilband.

Passieve liften zijn instaat iemand volledig te heffen / laten zakken en waarbij die persoon niet hoeft te beschikken over genoeg rompbalans. Er worden tillbanden (met clips of zonder) gebruikt om de persoon te ondersteunen en voor bevestiging aan de lift.

Een bad lift is doorgaans statisch. De takel tilt meestal een stijve plastic badstoel op met eenvoudige armleuningen die elke kant omhoog en omlaag brengen. Het onderstel kan zo zijn ontworpen dat de stoel boven een toilet kan worden geplaatst. Bij dit soort liften hoort een bad tilband.

De plafondlift vervoert een patiënt in een op en neergaande beweging met behulp van een motor, maar de zorgverlener moet de persoon handmatig langs de baan verplaatsen. Een plafondlift vermindert de belasting van een zorgverlener aanzienlijk, aangezien de patiënt gemakkelijk, veilig en comfortabel van bed naar bad of andere locaties kan worden verplaatst.

Mocht uw accu niet meer werken naar behoren of wilt u graag een 2e accu dan bent u bij ons ook bij het juiste adres. Bij tweedehandshulpmidelen.nl zijn we gespecialiseerd in het reviseren en vervangen van accu’s.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.


 

 

© 2013 - 2024 Tweedehandshulpmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel