Tilbanden

Een tilband voor een scherpe prijs en toch van hoge kwaliteit? Het is mogelijk! Wij hebben een ruim assortiment bestaand uit actieve tilbanden en passieve tilbanden. Daarnaast beschikken wij ook over douchebanden ook wel badband genoemd. Ook voor op het toilet zijn banden beschikbaar dit heet een toiletbanden. Zelfs banden met lussen zijn bij ons verkrijgbaar. Tilbanden kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Alle verschillende modellen zijn verkrijgbaar in meerdere maten. Zoekt u een specifieke band die niet op onze website staat neem dan contact met ons op, wellicht kunnen we deze bestellen.

Tilbanden ook wel tilzakken of tilslings genoemd kunnen het werk van een zorgverlener verlichten. Wij hebben wel meer dan 200 tilbanden op voorraad in verschillende maten. In de tabel hieronder word uitgelegd hoe u kunt zien welke band het beste past bij de zorgvrager. Dit is gebaseerd op een aantal  criteria: De lichaamslengte, het postuur, omvang van de zorgvrager, mate van stabiliteit van de heup, pijn en het ziektebeeld


Wilt u zeker weten dat u de juiste band kiest of heeft u persoonlijke wensen neem dan gerust contact met ons op voor al uw vragen.

  • Geen verzendkosten binnen Nederland en België

 


 

 

 

 

 

© 2013 - 2024 Tweedehandshulpmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel