Voor personen met een handicap is douchen vaak geen kleine taak. Douchen hoort ontspannend te zijn maar voor somigen is het angstaanjagend. De mogelijkheid om te vallen of in het ziekenhuis te belanden kan dit tot een gevreesde taak maken. In plaats van uw gezondheid te riskeren, zijn er verschillende redenen om een douchestoel aan te schafen. Daarnaast zijn er verschillende varianten ieder met zijn eigen voordelen.

Het gebruik van een simpele douchestoel of toiletstoel op poten helpt de veiligheid te vergroten door de kans op vallen te verkleinen in de douche. Dit terwijl Douchestoelen en toiletstoelen op wielen ook transfers mogelijk maken. 

Er zijn zelfs luxedouchestoelen deze komen vaak met hydraulische hoog/laag functie die het eventueel maken van een transfer nog makelijk. Hierdoor is de verzorger instaat ergonomisch te kunnen werken.

Ten slotte bevat deze pagina aanverwante producten zoals toiletsteunen en beugels. Mocht u iets speciaals zoeken wat niet op deze pagina staat neem dan gerust contact met ons op, wellicht is het net binnengekomen of we kunnen er voor u naar uitkijken.


 

     

© 2013 - 2024 Tweedehandshulpmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel